Flirt

Aquesta és la darrera oportunitat que es dóna en Marcel per trobar el seu amor. Ha creat un espectacle per ensenyar i ensenyar-se. Per mostrar la seva manera de ser, pensar i viure. Un espectacle d’humor, música i amor.

Sinopsi: 

Aquesta és la darrera oportunitat que es dóna en Marcel per trobar el seu amor. Ha creat un espectacle per ensenyar i ensenyar-se. Per mostrar la seva manera de ser, pensar i viure. A través d’escenes, cartes i cançons viatjarem amb aquest jove antiheroi a la recerca de l’amor. Qui ho sap? Potser avui, quan el coneguis, t’enamores d’ell... Espectacle d’humor, música i amor.

Nota del director: 

Ho he basat tot en intentar crear l’espectacle el millor que he sabut. Amb molt de respecte i carinyo. Amb la “simple” intenció de fer el que m’agrada. És una manera de viure, on hi poses el cor. Hi poses el cor, el cap, agafes febre, et poses malalt durant dies, t’enfades, et costa dormir (o no dorms). T’apassiones, rius fins a ofegar-te en un assaig, agobies els del teu costat amb tots els maldecaps, els canses quan repeteixes un gag que has trobat aquell dia i que et fa tanta gràcia. T’emociones en creure que estàs fent allò que mai s’ha fet en la història del teatre i plores en creure que ets patètic i que mai aconseguiràs res de bo. Vomites. Escoltes música animada anant cap a l’assaig (per trobar forces un dia més). Abraces els altres feliç pel que estàs aconseguint. T’enamores d’una idea nova i la discuteixes fins que ja no la trobes tan bona. T’encanta veure que hi poses la vida en fer un espectacle. I dubtes de si cal posar-la. I et reafirmes: Si, vull. I al final de tot, no saps ni com, ni gràcies a què, ho aconsegueixes. Espero que haguem aconseguit fer un bon espectacle, i que puguem gaudir-ne actuant molt de temps. Al capdavall, tot el que us he explicat “només” serveix per actuar i divertir-me amb el públic. Que és el que m’agrada. GUILLEM ALBÀ.

Tornar enrera

Oficina i Management: Blai Rodríguez | info@guillemalba.com | Tel: (+00 34) 699 196 516