Sketchofrenia

Un espectacle de clown. Un espectacle visual per riure, sense més. Per oblidar-nos durant una estona dels maldecaps... i dels mals del cos. Un viatge ple d’energia, ple d’humor, fresc i amb un imaginari sketchofrènic.

Sinopsi: 

Un espectacle de clown. Un espectacle visual per riure, sense més. Per oblidar-nos durant una estona dels maldecaps... i dels mals del cos. En escena, un home que no és feliç, que es busca i experimenta totes les personalitats possibles. Com pot aconseguir-ho? Quantes en pot arribar a tenir? Tots en tenim tantes? Ens agradaria tenir-ne una altra, una d’aquestes que té ell? Ja hi haurà temps de pensar-hi al sortir del teatre. Ara deixem-nos portar per aquest home que no entén què li està passant, però que, malgrat tot, es diverteix. Un viatge ple d’energia, ple d’humor, fresc i amb un imaginari sketchofrènic.

Nota del director: 

La tardor de 2005 vaig tenir la sort de creuar-me amb un fill de la comèdia. Era jove, estava perdut, pul·lulant per l’autopista de la comèdia, i alhora estava motivat, decidit a arribar a la seva última destinació o destí: l’humor. Es deia Guillem, i per la seva dedicació i confiança en ell mateix, se’m va guanyar. Cada pallasso té una obligació decisiva vers la seva professió. Un cop que ha trobat el seu talent com a còmic, quan se li demani, haurà de fer-li de guia al seu estudiant fins que aquest arribi al seu nivell. Jo ja he complert amb la meva obligació... El Guillem està al meu nivell i ara continuarem passant aquesta força. Me l’estimo. Ric amb ell i no tinc cap dubte que el futur li reserva una infinitat de riallades. JANGO EDWARDS

Foto

Video

Crítiques de premsa

Mira les crítiques més rellevants de l'espectacle. Tant de premsa escrita, radio o televisó.

Mira las crítiques

Coneix a l'equip

Coneix a tot l'equip que ha creat l'espectacle.

Coneix a l'equip

Tornar enrera

Oficina i Management: Blai Rodríguez | info@guillemalba.com | Tel: (+00 34) 699 196 516