Premsa

Res és tan dolent, res és tan important

Norman Marsà | En Platea

Era la quarta vegada que ho intentava. Per treball, mai ho aconseguia; però diumenge passat les estrelles es van alinear. Per fi, em personava al teatre Condal de Barcelona per gaudir de GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA. Un espectacle que canvia tots els teus estats: físics i emocionals.

El gran (ja per a mi) pallasso Guillem Albà, presentava el cap de setmana, dins el cicle Variety de teatre Condal de Barcelona, ​​el seu espectacle GUILLEM ALBÀ & la marabunta. Amb la platea de teatre gairebé plena, Albà ens va canviar l'estat d'ànim en un segon. 

L'experiència teatral i musical que aquest grup de nois presenta sobre l'escenari acaba amb qualsevol torrent de ximpleria que tinguis a sobre. Si bé és cert que alguns acudien a veure-ho per primera vegada amb escepticisme (no la gent de la fila 5 que semblava assídua), no van passar ni tres minuts de l'inici de l'espectacle i Albà ja ens tenia guanyats. Però com ell deia, els adults no sabem viure, no sabem gaudir i no sabem compartir. Ho hem oblidat. I té tota la raó.

El món en què vivim és un món horrible. Cada vegada tendim més a la individualització i menys a compartir amb els altres. Aquesta és la cura que el doctor Albà ens dóna en el seu espectacle. Hem de viure, gaudir, compartir. Una cosa que sembla que molts tenen oblidat i que hem d'aprendre de nou.

GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA és un dels espectacles més divertits en què he estat. Les bogeries no paren d'aparèixer, l'humor absurd no para de créixer a nivells tan insospitats com cantar els ingredients d'una bossa de patates. És més, a meitat de l'espectacle, el mateix Albà indica: «Si algú no s'ha rigut en cap moment, ja es pot anar. Aquest és el nivell que portem. A partir d'aquí, anem a més ».

Però no només ell ens fa oblidar el món, La Marabunta ... amb majúscules ... la marabunta, és un torrent d'energia. La seva música és perfecta per a l'espectacle. Fa que cada vegada estiguis menys recolzat a la butaca, que els teus peus es moguin, que vulguis saltar ... I si, al costat d'això, els podem gaudir com a actors en l'espectacle, això ja arrodoneix la visió que tenim d'ells. Fins i tot la canvia per complet.

Com veieu, GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA no només sorprenen amb el seu espectacle, sinó que sorprenen amb el que et fan sentir. Amb el que ells fan sortir de tu. Allò que està oblidat, allò que hem de recordar. Estem vius. Som persones. Cal gaudir. Comparteix. Res és tan dolent, res és tan important.

Bé, una cosa sí que és important. Tornar a la consulta del doctor Albà perquè ens torni la felicitat de nou. Tinguin en compte que si en les meves aventures, em torno a creuar amb ell, no dubtaré en acudir. Riuré, ploraré, ballaré, saltaré ... en fi, viuré. Res és tan important.

http://enplatea.com/?p=9634

Foto

Video

Tornar enrera

Oficina i Management: Blai Rodríguez | info@guillemalba.com | Tel: (+00 34) 699 196 516